Selecteer een pagina

Lifestyle story

Het maken én vastleggen van herinneringen vind ik ontzettend waardevol. Zo vang ik de mooiste familiemomenten in ongedwongen settings waarin iedereen zichzelf kan zijn. Geen geposeerde plaatjes, maar spelen, leven en genieten. Dat zijn echte verhalen! Hiervoor reis ik graag met je naar het mooie Zeeland of een andere door jou uitgekozen locatie.

 

Ilse & Edin

Moederliefde, het blijft zo mooi en bijzonder. tijdens het maken van de foto’s voel ik de hechte band tussen Ilse en Edin. Het zachte licht is prachtig en Edin rent door het water, is verwonderd door alles wat hij ziet. Hij raapt wat schelpjes op geeft een knuffel aan zijn moeder. Als de zon gaat zakken wandelen we nog even met onze blote voeten door het zand…

Menno, Monique, Juul & Laurie

Tijdens een van de laatste zomeravonden maakte ik foto’s van dit mooie gezin. De twee kleine meisjes stapten vrolijk en nieuwsgierig rond. Af en toe weer richting het water en gingen heerlijk hun eigen weg.

Frank, Romy, Pien, Kik & Soof

De combinatie van fotografie en de zee vind ik waanzinnig. Dit lieve gezin mocht ik vastleggen op een mooie locatie in Zeeland. Spelen in de duinen, schelpjes zoeken en met de voetjes in het water.

 

Contact

Get In Touch

7 + 5 =