Selecteer een pagina

Personal story

Geen statische profielfoto, geforceerde glimlach of ongemakkelijke houding, maar ongedwongen beelden waarin jij jezelf écht herkent. Door jou te leren kennen en in een ontspannen setting te fotograferen, vang ik jouw echte persoonlijkheid en vertellen we samen jouw unieke verhaal. 

 

Kleine zus

In atelier Kleine Zus op de Langedijk in Gorinchem maken Pauline en haar zus Maaike prachtige gepersonaliseerde armbandjes. Voor de website en de social media van hun bedrijf zochten ze beelden die de sfeer en toegankelijkheid van het atelier weergeven en de waarde van een persoonlijk cadeau onderstrepen. Naast sfeerbeelden van de producten en het atelier legde ik ook de zussen zelf vast.

Little Things | Home Concepts

Channa van Little Things Home Concepts zocht sfeervol beeld om haar onderneming op een onderscheidende manier te presenteren en de persoon achter het bedrijf te laten zien. We starten met een koffietje en springen saarna samen op de fiets door het centrum van Gorinchem, op zoek naar mooie steegjes. Het resultaat van de personal branding shoot is ontspannen en persoonlijk. 

Randy van Ekeren – Write and Seek

Sinds vorig jaar is Randy gestart met haar eigen tekstbureau waarvoor ik sfeerbeelden mocht maken. Een dag uit het werkleven van Randy laten we terugkomen in de beelden. In de ochtend een koffietje, bloemen halen op de markt en tijdens haar lunchpauze een wandeling door het mooie centrum van Gorinchem..

Contact

Get In Touch

2 + 15 =